This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Nibiru 1 month ago.

  • Author
    Posts
  • #51310
     0079 
    Participant

    Just popped by to say hello m8. How are you keeping ?

    disrupt

    PS Tried to insert an image into this post but no luck. I have checked the image source address with dream weaver and it works fine. Maybe its the size of image 400×400 pixels

    • This topic was modified 1 month ago by  0079.
    • This topic was modified 1 month ago by  0079.
    • This topic was modified 1 month ago by  0079.
    • This topic was modified 1 month ago by  0079.
    • This topic was modified 1 month ago by  0079.
  • #51317
     Nibiru 
    Keymaster

    Hi 0079, how you been?
    Inserting an image seems to be working for me, and this pic is 512 x 512.
    Scot’s away today.

    AlterVerse Logo

  • #51323
     0079 
    Participant

    I think it must be permissions i added you link to my post but that image doesnt show either. Any way hi m8

  • #51326
     Nibiru 
    Keymaster

    Humm, strange. I’ll check into it some more.

  • #51329
     Nibiru 
    Keymaster

    Hi again, the first image you inserted is not a secure SSL URL, that may be causing it not to load.
    In the second image, there is a typo in the insert code. If you fix that up it may help. If I edit it and this issue is from permissions, then since I’m Admin, it would work simply because I edited it, so I’ll let you try lol.

You must be logged in to reply to this topic.

©2019 AlterVerse Inc.         Press Kit | Newsletter | Privacy Policy | Terms of Use | Guidelines | Credits | Contact Us | Affiliate Info

Log in with your Username or Email

or    

ATTENTION FOUNDERS!
If you have not yet created a password click here

Forgot your details?